Naprapat Täby - Napractiva Rehab Täby -Bästa naprapat i Täby

Naprapatbehandling Täby

Gå inte runt med ont! God hälsa lönar sig.

Naprapatbehandling Täby

Behandlingar, Tjänster
Google Recensioner
4.9
183 recensioner
×
js_loader

Hjärtligt välkommen till oss på Napractiva Rehab Täby och bästa naprapatbehandling i Täby med omkringliggande trakter! God hälsa är viktigt – egentligen viktigast. Oavsett om du lider av långvarig smärta, har fått ett ryggskott eller dras med migrän, kan vår naprapatbehandling hjälpa dig. Hos oss på å Napractiva Rehab träffar du erfarna och kunniga naprapater i Täby med omnejd. Vi erbjuder unikt effektiva naprapatbehandlingar som lindrar smärta och kan även användas i förebyggande åtgärder. Naprapatbehandlingen kompletteras ofta med råd om ergonomi och egenträning.

Det är enkelt att boka en av våra naprapater i Täby med omnejd genom att trycka på knappen ”Boka tid” nedan eller till höger. Våra kunniga och proffsiga naprapater erbjuder holistiska, trygga och kompletta naprapatbehandlingar i Täby med omnejd, inklusive även massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT och friskvård för företag i hela Täby med omnejd, inklusive men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg och Upplands Väsby. Välkommen!

BOKA TID
Naprapatbehandling på din ort

Napractiva Rehab erbjuder bästa, topprecenserade naprapatbehandling i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa naprapatbehandling i Stockholm

Boka bästa naprapatbehandling i Sollentuna

Boka bästa naprapatbehandling i Täby

Boka bästa naprapatbehandling i Danderyd

Boka bästa naprapatbehandling i Solna

Boka bästa naprapatbehandling i Sundbyberg

Boka bästa naprapatbehandling i Upplands Väsby

Naprapatbehandling Täby: Boka en tid - det är aldrig för sent att komma till oss!

Med hjälp av vår naprapatbehandling i Täby kan du lindra besvär som ryggskott, migrän, spänningshuvudvärk, idrottsskador, ischias, muskelspänningar, musarm, tennisarmbåge, löparknä, hälsporre och mycket mer. Kom till Napractiva Rehab Täby och få hjälp för att bli smärtfri!

Naprapati är en manuell behandlingsteknik för att lindra smärta och återställa rörlighet i kroppen. Hos oss på Napractiva Rehab Täby hittar du flera erfarna naprapater som är specialiserade på behandling av muskel- och ledproblem. Naprapati är en välkänd och respekterad behandlingsform i Sverige.

En av fördelarna med naprapatbehandling är att det är en helt naturlig behandling utan mediciner eller kirurgiska ingrepp. Naprapati fokuserar på att hitta rotorsaken till problemet och behandla det, snarare än att bara behandla symtomen. Detta ger långsiktiga resultat och kan också hjälpa till att förebygga skador och smärta i framtiden.

Genom att förbättra rörligheten och kroppshållningen kan naprapatbehandling hjälpa till att förhindra skador och smärta som kan uppstå genom dåliga rörelsemönster. Detta är särskilt viktigt för idrottare och fysiskt aktiva personer. Naprapatbehandling kan hjälpa till att lindra rygg- och nacksmärta, huvudvärk, ischias, muskel- och ledproblem, olycks- eller idrottsskador och mycket mer.

Varje patient får en skräddarsydd behandlingsplan baserad på deras unika problem och mål. Naprapater tar hänsyn till varje persons individuella situation och behov när de arbetar med sina patienter. Detta ger långsiktiga resultat som hjälper till att förhindra återkommande problem. Vi på Napractiva Rehab Täby rekommenderar regelbundna behandlingar för att uppnå de bästa resultaten.

Naprapati är en behandlingsform som fokuserar på att återställa rörlighet och lindra smärta i muskler och leder. Det är en manuell behandlingsteknik som utförs av legitimerade vårdgivare som är specialiserade på behandling av muskel- och ledproblem. Naprapati är en välkänd och respekterad behandlingsform i Sverige och har funnits i över 100 år. Napractiva Rehab Täby har flera erfarna naprapater som kan hjälpa dig med dina besvär. Boka en tid hos oss idag för att få hjälp med att må bättre!

En av de viktigaste fördelarna med naprapatbehandling är dess naturliga och icke-invasiva natur. Det kräver inga mediciner eller kirurgiska ingrepp, vilket gör det till en säker och skonsam behandlingsform. Naprapati är en behandlingsform som är väl anpassad för personer som söker en naturlig och alternativ lösning för att lindra smärta och förbättra rörligheten.

Naprapati är en personcentrerad vårdform som fokuserar på varje patients individuella behov. Det är en evidensbaserad behandlingsmetod som involverar olika tekniker som massage, manipulation, stretchning, träning och ergonomisk rådgivning. En naprapat kan hjälpa dig att identifiera rotorsaken till dina smärta och muskel- och ledproblem och skapa en behandlingsplan som är skräddarsydd efter dina unika behov.

En annan fördel med naprapatbehandling är att det kan hjälpa till att förbättra din kroppshållning och minska risken för skador. Genom att förbättra din rörlighet, styrka och balans kan en naprapat hjälpa dig att undvika skador och smärta som kan uppstå genom dåliga kroppshållnings- och rörelsemönster. En naprapat kan också hjälpa dig att förbättra din idrottsprestation och minska risken för framtida skador.

Naprapater arbetar med olika typer av problem, från ryggsmärta och nackspänning till idrottsskador och posturala problem. De arbetar också med patienter som lider av kronisk smärta och fibromyalgi. Naprapatbehandling kan vara till hjälp för personer i alla åldrar och livsstilar och är en behandlingsform som kan förbättra din hälsa och livskvalitet på många sätt.

Vi på Napractiva Rehab Täby har en passion för att hjälpa människor att återfå sin rörlighet och minska smärta. Våra naprapater är legitimerade och erfarna i att behandla olika typer av muskel- och ledproblem. Vi tar oss tid att lyssna på våra patienter och skapa behandlingsplaner som är skräddarsydda efter deras behov och mål.

För att dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling, boka en tid hos oss idag! Vi erbjuder högkvalitativa naprapattjänster i Täby-området och är redo att hjälpa dig att känna dig bättre och leva smärtfritt igen.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när du söker naprapatbehandling är att hitta en naprapat som är legitimerad och har tillräckligt med erfarenhet. En legitimerad naprapat har genomgått en grundlig utbildning och har rätt kvalifikationer för att utföra behandlingar. Det är också viktigt att leta efter en naprapat som har erfarenhet av att behandla dina specifika problem. Det kan hjälpa att be om rekommendationer från vänner, familj och kollegor eller att läsa recensioner på nätet för att hitta en erfaren naprapat i din närhet.

För att dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling är det viktigt att ha realistiska förväntningar och vara beredd på att arbeta tillsammans med din naprapat för att uppnå dina mål. Naprapatbehandling är en process som kräver tålamod och engagemang, men kan leda till betydande förbättringar i din hälsa och livskvalitet.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att naprapatbehandlingen inte är en mirakelkur för alla typer av problem, och vissa problem kan kräva andra typer av behandlingar. Men för många personer kan naprapatbehandling vara en effektiv och säker behandlingsform som kan lindra smärta, förbättra rörlighet och förebygga skador. Genom att välja en kvalificerad och erfaren naprapat och ha realistiska förväntningar kan du dra nytta av alla fördelar med naprapatbehandling och uppnå mycket goda, långsiktiga resultat.

När du söker naprapatbehandling i Täby hittar du hos oss på Napractiva Rehab absolut bästa sådana. Igen, det är viktigt att välja en legitimerad och tillräckligt erfaren naprapat för att uppnå de bästa resultaten. Våra naprapater rekommenderas av många – se gärna våra Google Recensioner!

Innan du bokar en behandling med en naprapat är det alltså bra om du har en tydlig uppfattning om vad du kan förvänta dig från behandlingen och hur många sessioner som rekommenderas för att uppnå dina mål. En kvalificerad naprapat kan ge dig alla råd och vägledning om hur du kan ta hand om din kropp på bästa sätt, inklusive träning, kost och livsstilsförändringar.

Naprapatbehandling Täby: Mer om vår naprapatbehandling

Ryggraden är central för rörelseapparaten och nervsystemet som sträcker sig från den. Over tid kan de olika delarna i ryggraden förlora sin plasticitet och flexibilitet, vilket kan leda till störningar i nervsystemet. I sådana fall är det bäst att besöka en duktig naprapat.

Naprapatbehandlingen är vanligtvis säker och orsakar sällan biverkningar. Vissa patienter kan uppleva mild huvudvärk, trötthet eller smärta i behandlade områden under de första 24 timmarna. Allvarliga komplikationer är mycket sällsynta, speciellt när behandlingen utförs av en erfaren och legitimerad naprapat.

Hos Napractiva Rehab är behandlingen av ländryggssmärta och nackbesvär den mest efterfrågade. Orsaken till besvären är ofta okänd, men smärta och besvär kan uttrycka sig på olika sätt. Ländryggssmärta och nackbesvär är vanligt förekommande, men går ofta över av sig själv inom en vecka. För att undvika återkommande besvär är det viktigt att behandla och rehabilitera hos en legitimerad naprapat. Hos Napractiva Rehab hittar du de bästa legitimerade naprapaterna i Täby och omgivningar, med målsättningen att hjälpa patienterna återgå till sin normala aktivitetsnivå så fort som möjligt.

Naprapatbehandling Täby: Medicinska kontraindikationer för naprapatbehandling

Det är mycket viktigt att rådgöra med din läkare innan du kommer till oss om du ingår i någon av dessa riskgrupper:

  • Personer med generellt högblodtryck, proppbenägenhet eller som medicineras med blodförtunnande.
  • Personer med svår osteoporos eller som har genomgått en cancerbehandling, eftersom det kan finnas risk för fraktur.
  • Personer som upplever smärtsamma domningar, stickningar eller förlust av styrka i arm eller ben.
Naprapatbehandling Täby: Bästa hjälp för rygg- och nackbesvär

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapater i Täby med omnejd vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar vår kompletta naprapatbehandling i Solentuna med omkringliggande orter itu med!

Naprapatbehandling Täby: Bättre rygg- och ledstabilitet

Stabiliteten är förmågan att begränsa rörelse i en led så att skador eller smärta inte uppstår. En annan definition är att med muskelkraft hålla leden stabilt under de krav en rörelse eller belastning ställer. När kroppen är stabil sker korrekt automatisk aktivering av alla senreflexer kroppen har. Senreflexerna ger information om kroppsställning och kroppsrörelser, nödvändig för att kunna utföra välorganiserade och smidiga rörelser. Detta kallas proprioception och finns i kroppen som muskel- och skelettsinne.

När vi rör på oss finns sträckkänsliga nervfibrer i senorna, som aktiveras under muskelkontraktionen och hämmar muskeln till den berörda senan, så att vi skall kunna hålla balansen. Dessutom hjälper informationen från senorna att beräkna vinkel och rörelse i leden. Men om den här viktiga funktionen är försenad eller skadad, då blir kroppen instabil. Det kan ske i ett ryggsegment eller i en led, där det finns för mycket eller för lite rörlighet.

Det maximala rörelseutslaget i leden kan vara både för stort eller för litet och risker finns för en överdriven ledrörelse, utanför de fysiologiska gränserna. Vår specifika stabiliseringsträning utvecklar din kropps förmåga att kontrollera rörelser som sker mellan lederna i kroppen (ledstabilitet) och kapacitet att kunna kontrollera hela ryggen / bålen vid de belastningar och krafter som planerade eller oplanerade rörelser med armar och ben utgör. Vår naprapatbehandling i Täby hjälper bl a muskelkedjorna samverka mycket bättre under belastning & rörelse, samtidigt som vår erfarna, kompletenta naprapat på bästa sätt behandlar både lokalt och globalt stabiliserande muskler.

Napractiva Rehab

Taggar

Naprapat Täby, Naprapatbehandling Täby

Boka tid