Naprapat Täby - Napractiva Rehab Täby -Bästa naprapat i Täby

Massage Täby

Om problemen sitter i dina muskler.

Massage Täby

Massage, Tjänster
Google Recensioner
4.9
201 recensioner
×
js_loader

Få lindring från huvudvärk, rygg- och nackproblem, axelspänningar, ömma muskler och mycket mer med bästa massage i Täby med omnejd! Smärta kan vara resultatet av stillasittande, som ofta även leder till stelhet, muskelvärk, med mera. Napractiva Rehabs massage rekommenderas som en perfekt lösning på alla dessa problem. Boka din massage idag!

Du kan enkelt boka massage genom att trycka på knappen ’Boka tid’ nedan eller till höger. Napractiva Rehabs proffsiga naprapater erbjuder även en holistisk och trygg naprapatbehandling i Täby med omnejd, tillsammans med effektiv massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Täby med omnejd – inklusive Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Hjärtligt välkommen!

BOKA TID
Massage på din ort

Napractiva Rehab erbjuder skön massage i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa massage i Stockholm

Boka bästa massage i Sollentuna

Boka bästa massage i Täby

Boka bästa massage i Danderyd

Boka bästa massage i Solna

Boka bästa massage i Sundbyberg

Boka bästa massage i Upplands Väsby

Massage Täby: Varför massage?

Letar du efter skön och effektiv massage i Täby? Då bör du överväga Napractiva Rehabs massage i Täby med omnejd! Vi anpassar massageteknikerna efter dina behov för att lindra smärta orsakad av spända muskler, minska stress, samt främja djupare andning. Våra massagetjänster kan öka blodflödet, hjälpa till att koppla av kroppen och ge långvarig lindring. Dessutom är vår lugna och välkomnande miljö den perfekta platsen att koppla av på. Besök oss idag för att börja må bättre! Glöm också inte att kolla in vår trevliga, lugna miljö.

Massage Täby: Både terapeutiska och hälsosamma effekter

För att må bra och lindra smärta, minska stress och öka rörlighet i kroppen kan massage vara en effektiv behandlingsmetod. Hos Napractiva Rehab finns flera duktiga massörer som är experter på manuell behandlingsteknik. Nedan kan du läsa om några av fördelarna med massage.

Massagens förmåga att lugna kroppen och minska nivåerna av stresshormonet kortisol är en av dess fördelar. Detta gör det lättare för kroppen att ta emot syre och förbättra blodcirkulationen, vilket ökar känslan av välbefinnande.

En annan fördel med massage är att den kan lindra smärta i kroppen, oavsett om det orsakas av dålig hållning, spända muskler eller trauma. Beroende på patientens individuella behov kan klassisk massage, djupgående idrottsmassage eller triggerpunktsmassage användas för att mjuka upp spända muskler och lösa upp spänningar i djupare muskler.

Massage kan också hjälpa till att öka rörligheten i kroppen och minska stelhet, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för äldre personer och idrottare. Dessutom kan massage ha en positiv inverkan på vår mentala hälsa genom att minska stress, ångest och depression, samt öka vår medvetenhet om kroppen.

Massage kan också ha positiv inverkan på sjukdomar som migrän, spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk, samt hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest. Det är dock viktigt att komma ihåg att massage inte är en ersättning för läkarvård och att man alltid bör rådgöra med en läkare vid allvarliga sjukdomar.

Välj en erfaren massör med goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi när du söker efter massage i Täby. En duktig massör kan hjälpa dig att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål, och rekommendera massageoljor som är speciellt utformade för att användas i massage. Regelbunden massage är viktig för att uppnå maximala fördelar och få en långsiktig avkopplingseffekt. Våra massörer i Täby kan hjälpa dig att må bättre och välja rätt behandling för just dig.

En annan fördel med massage är dess förmåga att hjälpa kroppen att uppnå ett tillstånd av djup avslappning. Massagen minskar nivåerna av kortisolhormon i kroppen, som produceras i stora mängder när människokroppen utsätts för stress. Genom att minska stressnivåerna i kroppen kan massagen göra det lättare för kroppen att ta emot syre, vilket i sin tur förbättrar blodcirkulationen och skapar en ökad känsla av välbefinnande.

Massage är också en effektiv metod för att lindra smärta orsakad av spända muskler, dålig hållning, ensidigt arbete eller trauma. Det finns olika typer av massage som kan användas beroende på patientens individuella behov. Klassisk massage är en av de vanligaste massageformerna, som fokuserar på att mjuka upp spända muskler och förbättra blodcirkulationen. Andra massageformer som djupgående idrottsmassage och triggerpunktsmassage är mer inriktade på att lösa upp spänningar i djupare muskler.

Massage kan också hjälpa till att förbättra kroppens rörlighet och minska stelhet. Äldre personer kan dra nytta av massage för att bibehålla god rörlighet, medan idrottare och atleter kan använda massage för att öka sin flexibilitet och minska risken för skador. Dessutom kan massage öka energinivåerna i kroppen och förbättra sömnen.

En annan fördel med massage är dess positiva inverkan på vår mentala hälsa. Massagen kan lindra stress, ångest och depression genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol och öka produktionen av dopamin och serotonin som är viktiga för att bibehålla en god mental hälsa. Dessutom kan massage hjälpa oss att slappna av och öka vår medvetenhet om kroppen.

Det är också värt att nämna att det finns studier som visar att massage kan ha en positiv inverkan på vissa sjukdomar. Till exempel kan massage hjälpa till att lindra symtom vid migrän och spänningshuvudvärk, fibromyalgi och ledvärk. Massage kan också hjälpa till att sänka blodtrycket, förbättra matsmältningen och lindra symptom vid ångest. Dock är det viktigt att poängtera att massage inte är en ersättning för läkarvård, och att personer med allvarliga sjukdomar alltid bör rådgöra med en läkare innan de börjar med massage.

Att välja rätt massageterapeut och massageolja är två viktiga faktorer att ta hänsyn till när man söker efter en effektiv och avkopplande massage. En erfaren massageterapeut har goda kunskaper om kroppens anatomi och fysiologi och kan hjälpa dig att hitta de områden i kroppen som behöver behandling, samt skräddarsy en behandlingsplan som passar just dig.

När det gäller valet av massageoljor är det viktigt att välja en olja som passar dina individuella behov och önskemål. Många massageterapeuter använder speciella oljor som är speciellt utformade för att användas i massage. Oljorna kan innehålla olika ingredienser, såsom lavendel, eukalyptus eller pepparmynta, som har avslappnande eller uppiggande egenskaper.

Det är också viktigt att känna sig bekväm och avslappnad under massagen, oavsett var du väljer att få massagen. En professionell massageterapeut kan hjälpa dig att hitta en bekväm position under massagen och se till att du känner dig avslappnad och trygg.

För att uppnå långsiktiga fördelar med massage är det viktigt att få massage regelbundet. En erfaren massageterapeut kan hjälpa dig att skräddarsy en behandlingsplan som passar dina behov och önskemål, och som hjälper dig att uppnå maximala fördelar från massagen.

I sammanfattning kan man säga att massage är en universell behandlingsteknik som kan ha både terapeutiska och hälsosamma effekter på människokroppen. Massagen kan hjälpa till att lindra smärta, minska stress och öka kroppens rörlighet. Dessutom kan massage ha en positiv inverkan på vår mentala hälsa genom att lindra stress, ångest och depression. För att uppnå maximala fördelar av massagen bör du välja en erfaren massör och få massage regelbundet. Våra duktiga massörer i Täby kan hjälpa dig att må bättre, oavsett om du behöver lindra smärta, minska stress eller förbättra din rörlighet. Se till att välja en erfaren massör och få gärna massage regelbundet för att uppnå maximala fördelar.

Massage Täby: En riskfri behandling med bara positiva effekter

Napractiva Rehabs massage i Täby är riskfri och bland annat:

  • gör vävnader mer flexibla
  • har smärtlindrande effekt
  • sträcker ut och slappnar av musklerna
  • förbättrar cirkulationen & eliminera organiska toxiner
  • förbättrar det mentala välbefinnandet
  • mm
Massage Täby: Massage & muskelsmärta

I det kliniska arbetet vi gör när patienterna besöker oss ingår att med hjälp av en pedagogisk förklaring få patienten att ta ansvar för rehabilitering och själv ta hand om kroppen med hjälp av specifik träning som ges av naprapaten. Fokus skall ligga på att träna specifikt och funktionellt för att uppnå god kroppskontroll och balans.

Vår erfarna naprapat i Täby vet att behandlingarna som massage och / eller manuell ledbehandling kan ge snabb, temporär smärtlindring (som kan hålla i månader), men att besvären ofta återkommer om funktionaliteten och ledrörligheten inte tränas. Det är därför viktigt för oss att den som kommer till kliniken med återkommande eller långvariga besvär lär sig att till stor del själv regellbundet ta hand om sin kropp med hjälp av specifik träning vi hjälper till med. Det är en återkommande bild hos oss att patienten berättar att det kan upplevas som mycket påfrestande att vakna varje morgon och känna sig stel i kroppen eller att ha ont i hela ryggen, även efter att ha sovit hela natten. Man har ”ont i ryggen”, utan att man funnit någon speciell orsak till ryggsmärtan. Dessutom hittas ingenting till och med via bilddiagnostik som röntgen eller undersökning med magnetkamera (MRT).

Orsaken till smärtan kan vara många och därför är det viktigt att inte låta det bli sämre. En noggrann undersökning hos en läkare eller ortoped är viktigt för att säkerställa att det inte finns patologiska grunder till smärtan, som i sådana fall behöver behandlas med läkemedel eller kirurgiskt ingrepp.  Smärtan kan vara också läges- eller belastningsrelaterad. Att stå länge, att resa sig mycket från sittande till stående eller att sitta länge kan vara problematiskt.  Ibland kan man också uppleva huggsmärtor i ryggen vid snabbare rörelser. Läget kan bli så jobbigt att det kan sätta sig i huvudet på en och även underminera viljan att förändra situationen. Allt detta tar våra naprapater och massageterapeuter i Solentuna itu med och hjälper dig på bästa sätt!

Massage Täby: Terapeutisk massage

Vår terapeutiska massage i Täby består av en serie specifika, terapeutiska grepp och rörelser som utförs av massageterapeuten under massagen. Terapeutisk massage lindrar smärtor av patologisk och funktionell natur och ursprung. Terapeutiska grepp och rörelser massageterapeuten utför under massagen påverkar kroppens djupaste fysiologiska funktioner och påskyndar självläkningsprocesser.

Terapeutisk massage används mest vid behandling av neuromuskulära och muskeloskeletala störningar. Efter en terapeutisk massage ökar dessutom eliminering av toxiner enormt. Snabb aktivering av cirkulation- och lymfsystemet förbättrar samtidigt tillförsel av syre till vävnaderna och energiflödet i kroppen accelereras simultant, med en betydligt ökad produktion av endorfiner.

Idrottsmassage Täby: Behandla & förebygg idrottsskador

Idrottsmassage är en terapeutisk massageteknik som används i stor utsträckning över hela världen för behandling och förebyggande av patologier framförallt inom idrotten. Läs gärna mer om vår idrottsmassage i Täby här på följande dedikerade sida om: Idrottsmassage Täby.

Napractiva Rehab

Taggar

Massage Täby

Boka tid