Naprapat Täby - Napractiva Rehab Täby -Bästa naprapat i Täby

Friskvård för företag Täby

Investera i friskvård - alltid vinst!

Friskvård för företag Täby

Friskvård för företag
Google Recensioner
4.9
201 recensioner
×
js_loader

Få frisk, välmående personal, öka trivsel och maximera företagets produktivitet – med Napractiva Rehabs friskvård för företag i Täby med omnejd! Skräddarsydda återhämtningsövningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet – vår friskvård för företag i Täby med omnejd minskar stress, främjar avslappning, ökar koncentrationsförmågan, förankrar i nuet, ger lugn & ro, ökar syreupptaget i kroppen (vilket gör en mer alert & pigg), förbättrar matsmältningen, ökar lungkapaciteten, med mycket mera!

Intresserad? Hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Napractiva Rehabs kunniga & proffsiga naprapater i Täby med omnejd tillhandahåller även kompletta, holistiska & trygga naprapatbehandlingar i Täby, samt bästa massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Täby med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Varmt välkommen!

KONTAKTA OSS

Några av våra kunder

Friskvård för företag på din ort

Napractiva Rehab erbjuder komplett friskvård för företag i Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Klicka bara nedan för att komma till Napractiva på din ort!

Boka bästa friskvård för företag i Stockholm

Boka bästa friskvård för företag i Sollentuna

Boka bästa friskvård för företag i Täby

Boka bästa friskvård för företag i Danderyd

Boka bästa friskvård för företag i Solna

Boka bästa friskvård för företag i Sundbyberg

Boka bästa friskvård för företag i Upplands Väsby

Investera i friskvård - alltid vinst!

Investera i friskkvård för företag! Hos Napractiva Rehab hittar du bästa friskvård för företag i Täby med omnejd! Vi är en mycket stolt leverantör av hälsa, välmående & friskvård för flera stora företag i Täby med omkringliggande orter. Napractiva Rehab samarbetar med bl a Wellnet, Benify och ActiWay som aktivt bidrar till att arbetsgivare får friskare personal. Dessutom erbjuder Napractiva Rehab olika paketlösningar gällande förebyggande naprapatbehandlingar, massage, akupunktur, idrottsmassage, terapeutisk stretching, KBT & friskvård för företag i hela Täby med omnejd – inklusive, men inte begränsat till: Stockholm, Sollentuna, Täby, Danderyd, Solna, Sundbyberg & Upplands Väsby. Napractiva Rehabs friskvård för företag är en smart långsiktig investering i såväl personalen som i företagets produktivitet. Resultatet är ökad trivsel och effektivitet. Och du är varmt välkommen att fullt ut använda alla dina förmåner hos oss!

Varför friskvård för företag?

Vår Friskvård för företag i Täby är ett utmärkt sätt att investera i dina anställdas hälsa och produktivitet. Genom att tillhandahålla tjänster som massage och idrottsmassage kan du hjälpa dem att minska stressen, öka deras fysiska och mentala hälsa och förbättra prestationerna på jobbet.

En av de största fördelarna med friskvård för företag är att det kan minska sjukfrånvaron. Genom att erbjuda dina anställda regelbundna tränings- och sjukgymnastikmöjligheter kan du hjälpa dem att undvika skador och sjukdomar, vilket i sin tur kan minska sjukfrånvaron och spara företaget pengar.

Ett annat sätt att öka produktiviteten genom friskvård är att minska stressen hos de anställda. Genom att erbjuda avslappnings- och stressreduceringsmöjligheter kan du hjälpa dina anställda att hantera stressen bättre, vilket kan leda till en bättre arbetsmiljö och högre prestationer på jobbet.

Genom att tillhandahålla friskvård för dina anställda visar du också att du bryr dig om deras hälsa och välbefinnande, vilket kan öka deras motivation och lojalitet gentemot företaget. Det kan också bidra till att skapa en positiv och hälsosam företagskultur.

Om du söker efter friskvård för företag i Täby behöver du inte leta längre. Vi på Napractiva Rehab erbjuder allt du behöver, inklusive populära personliga tränings- och massagetjänster. Vi kan också organisera gruppaktiviteter som hjälper dina anställda att träna tillsammans och ha roligt.

Massage är en mycket populär friskvårdsaktivitet som kan hjälpa till att minska stressen och öka välbefinnandet hos dina anställda. Det kan också hjälpa till att minska smärta och stelhet, vilket är särskilt viktigt för anställda som arbetar vid datorn hela dagen.

Att investera i friskvård för ditt företag i Täby är inte bara en bra idé för att minska sjukfrånvaron och öka produktiviteten, utan det kan också bidra till att skapa en hälsosam och positiv arbetsmiljö. Hos oss på Napractiva Rehab finns det många olika friskvårdsalternativ att välja mellan som passar olika åldrar och fitnessnivåer. Så om du vill ha mer hälsosamma och engagerade anställda och bättre resultat för ditt företag, investera i friskvård för ditt företag i Täby och omnejd idag!

Företagsfriskvård i Täby kan göra underverk för dina anställdas hälsa, produktivitet och engagemang på arbetsplatsen. Genom att erbjuda en rad tjänster, som massage och idrottsmassage, kan du hjälpa dina anställda att koppla av och förbättra sin fysiska och mentala hälsa. Detta kan i sin tur minska sjukfrånvaron och öka prestationen på jobbet.

Friskvård för företag är särskilt effektivt för att minska sjukfrånvaron. Genom att ge anställda regelbunden tillgång till träning och sjukgymnastik kan du hjälpa dem att undvika skador och sjukdomar, vilket i sin tur kan minska sjukfrånvaron och spara pengar för ditt företag.

Att minska stressen hos anställda är ett annat sätt som företagsfriskvård kan öka produktiviteten på arbetsplatsen. Genom att erbjuda avslappnings- och stressreduceringsmöjligheter kan du hjälpa anställda att hantera stress bättre. Detta kan förbättra arbetsmiljön och öka prestationen på jobbet.

Att erbjuda företagsfriskvård visar också anställda att du bryr dig om deras hälsa och välbefinnande, vilket kan öka deras motivation och lojalitet mot företaget. Det kan också skapa en positiv företagskultur som främjar hälsa och välbefinnande.

På jakt efter företagsfriskvård i Täby? Hos Napractiva Rehab hittar du allt du behöver för att främja hälsa och välbefinnande hos dina anställda. Vi erbjuder även gruppaktiviteter som kan hjälpa dina anställda att träna tillsammans och ha kul samtidigt.

Massage är en populär friskvårdsaktivitet som kan hjälpa till att minska stressen och öka välbefinnandet hos anställda, särskilt för de som sitter vid datorn hela dagen. Genom att välja rätt typ av företagsfriskvård kan du skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö som gynnar både dina anställda och ditt företag.

Att investera i företagsfriskvård i Täby kan betala sig i form av friska, engagerade anställda och bättre resultat för ditt företag. Genom att erbjuda en mängd olika alternativ för friskvård, inklusive personlig träning och massagetjänster, kan du se till att dina anställda får tillgång till de fördelar som friskvård kan ge. Så överväg att investera i företagsfriskvård i Täby idag och se resultatet av en hälsosam och engagerad arbetsplats.

Massage & förebyggande av stress.

Massage minskar den kognitiva stressen. Vår friskvård för företag i Täby innefattar bl a massage i Täby. Att massage gör kroppen och musklerna mjukare är ju välkänt vid det här laget, men nu pekar allt mer forskning på att massage och beröring även påverkar det psykiska välmående positivt. Napractiva Rehabs terapeutiska massage i Täby stimulerar hjärnans belöningssystem och har visat sig relevant i stressbehandlingar, krishanteringsterapi och hjälp vid ångesttillstånd på arbetsplatsen. Även de som stressar på jobbet och arbetar i oergonomiska ställningar som är dåliga för muskler och leder kan få mycket hjälp av vår terapeutiska massage då den mjukar upp spänningar och ger lugn, samt psykiskt välmående.

Förebyggande naprapatbehandlingar på jobbet.

En stor del av alla sjukskrivningar idag orsakas av besvär i rygg, nacke, muskler och leder. Därför anlitar alltfler företag naprapater i förebyggande och rehabiliterande syfte. Dessutom betraktas naprapatbehandlingar som en skattefri förmån och är avdragsgiltiga. Läs gärna mer om detta på Skatteverkets webbplats! Napractiva Rehabs friskvård för företag i Täby med omnejd innefattar även våra berömda naprapatbehandlingar.

Ergonomi handlar om smarta vardagsval.

Variation och rörelse i vardagen är nyckeln som lindrar stela muskler och leder som värker. Kroppen är gjord för att vara i rörelse, det stimulerar produktionen av ledvätskan som smörjer lederna. Vi rekommenderar att man både varierar sitt rörelsemönster & byter position under arbetsdagen, för att få bättre cirkulation till musklerna. Ta gärna pauser, sträck och töj, aktivera de områden där du har ont. Om du har ett höj- och sänkbart skrivbord utnyttja det på bästa sättet. Ett tips är att börja arbetsdagen från stående position eftersom du har sovit hela natten och din kropp borde vara utvilad. Efter lunchen kan du variera från stående till sittande, om du känner att benen är trötta. Du är varmt välkommen att kontakta Napractiva Rehab närsomhelst om du har fler frågor eller vill ha individuellt anpassade råd, samt konsultation kring detta!

Rör på dig! Höj pulsen och bli friskare.

Regelbunden träning, två till tre gånger i veckan ger positiv effekt på allmänkonditionen och det allmänna välbefinnandet. Som en del av Napractiva Rehabs kompletta friskvård för företag i Täby med omnejd erbjuder vi förstås även hjälp med detta. Intensiteten på träningen bör vara så pass intensiv att man blir lätt andfådd och får lite svårt att prata samtidigt. Det gäller att få upp pulsen över 120–130 slag per minut, för att nå de positiva hälsoeffekterna. Ta alla chanser du kan till rörelse! Tips! Ta trapporna i stället för rulltrappa eller hiss, cykla när det är möjligt, gå av tunnelbana eller buss ett par stationer tidigare för att gå en bit eller gå en promenad på lunchen.

Låt inte den kognitiva stressen ta över!

Idag är den psykosociala arbetsmiljön på många arbetsplatser sämre än den fysiska. Stresshanteringen utgör en integrativ och viktig del av Napractiva Rehabs friskvård för företag i Täby med omnejd. När skrivbordet aldrig blir tomt efter en avslutad arbetsdag är risken att människor jobbar för mycket och att en känsla av otillräcklighet infinner sig. Läs gärna mer om lösningen på följande dedikerade sida som handlar om just detta: Napractiva Rehabs KBT i Täby med omnejd.

Beteendeförändring - tänk annorlunda med kognitiv beteendeterapi & mindfulness.

En kombination av KBT (kognitiv beteendeterapi) och mindfulness ger bäst resultat när det handlar om krishantering. Napractiva Rehabs KBT i Täby utgör en betydellsefull beståndsdel av vår friskvård för företag i Täby med omnejd. Arbetslivet innebär ofta mycket tidspress och höga krav på prestation. KBT (kognitiv beteendeterapi) och mindfulness är det bästa sättet att hantera dessa situationer. De som använder sig av mindfulness blir i regel mycket mer positiva, stresståliga och hanterar framtida stress betydligt bättre. Man bygger en mental acceptans som gör att man kan fokusera mer på prestationen än på att trycka undan känslor – med mycket bättre arbetsresultat som följd.

``Aktiv vila`` - förändra din arbetsplats med hjälp av mindfulness & yoga!

”Aktiv Vila”- effektiv paus för kroppen och positiv energi för hjärnan! ”Aktiv vila” är en aktivitet på arbetsplatsen där medarbetarna får veta det senaste om den kognitiva stressen. ”Aktiv vila” ingår och är en varmt rekommenderad fragmentdel av Napractiva Rehabs friskvård för företag i Täby med omnejd. Förutom att medarbetarna får veta det senaste om den kognitiva stressen får de dessutom en praktisk stund med skräddarsydda återhämtningsövningar för ökat fokus, energi och återhämtning på jobbet. De lär sig därutöver att göra smarta och aktiva makro vilopauser i sin vardag & arbetsdag. En härlig mix av teori och praktik! En samling av yoga & mindfulness övningar kombinerade med muskulär stretching där extra stort fokus läggs på andningen som ger deltagarna en stund av medveten närvaro, samt en bredare grund som gör det lättare att hitta fokus för att förebygga de fysiska och kognitiva hindren.

”Aktiv vila” är en effektiv metod för återhämtning i arbetet. Återhämtningen har hittills handlat mycket om att ladda batterierna med fysisk träning efter en lång arbetsdag. Men vi har ju alla en viss, begränsad mängd energi som lätt kan ta slut vid stressiga situationer, även om vi tränar. Med ”Aktiv vila” lär man sig att ta kontroll över de stressfaktorerna som har identifierats och påverkar en mest, samtidigt som den fysiska träningen effektiviseras. ”Aktiv vila” får dig att andas här och nu – och bli av med stressen. Om du andas rätt under en längre tid, då kommer kroppsliga funktioner och ditt kognitiva välbefinnande påverkas positivt. Andningen är en nyckel till kroppens alla funktioner. Den är gasen och bromsen på samma gång. Rätt andningsteknik kan hjälpa dig att få mer energi hela dagarna och få starkare lungor hela livet.

Några av konkreta fördelar med Napractiva Rehabs ”Aktiv vila” andningsövningar:

  • Minskar stress och främjar avslappning
  • Ökar koncentrationsförmågan
  • Förankrar dig i nuet
  • Ger lugn och ro
  • Ökar syreupptaget i kroppen vilket gör dig mer alert och pigg
  • Förbättrar matsmältningen
  • Ökar lungkapaciteten
  • Kan ha en uppvärmande effekt på kroppen

Är Du intresserad av ”Aktiv vila”? Du är alltid hjärtligt välkommen att kontakta oss!

Krishantering - du är inte ensam, låt oss hjälpa dig!

Vi på Napractiva Rehab Täby erbjuder professionell KBT i Täby med omnejd. En svår livssituation kan kännas svår att hantera på egen hand. Det kan vara en situation som man själv befinner sig i eller indirekt påverkas av. Oavsett hur situationen ser ut är det viktigt att prata med någon och att få hjälp. Det kan gälla relationsproblem, övergrepp, självmordstankar, sorg, separation, ångest eller andra problem. Vid krishantering kan ett samtal vara på liv och död, ett annat kan fungera mer som vägledning. Vi kan hjälpa människor ta makt över sitt liv och förändra sin livssituation! Letar du efter professionell hjälp & bästa KBT i Täby med omnejd har du hittat dem! Varmt välkommen att kontakta oss & få hjälp!

Hälsoångest - frisk men sjuk ändå.

Att lida av hälsoångest (hypokondri) är att ha omåttlig ångest över sin hälsa eller att drabbas av sjukdomar. Stora delar av livet kan börja kretsa kring tolkningar av sjukdomssymtom och sökningar efter fel i kroppen. Man vill absolut veta att ingenting är fel i kroppen. Detta kan leda till tvångsmässiga beteenden, kraftiga tolkningar av fysiska symtom, upprepad vårdkontakt, missnöje och misstro gällande läkarbesök och ansträngda relationer till anhöriga. Hälsoångesten tar ofta den energi som behövs till arbete, relationer och aktiviteter. Depression och ångestproblematik kan utvecklas i samband med hypokondrin, men också kan dem vara en underliggande förklaring till hypokondrins uppkomst. Om hälsoångest hindrar människor från att leva på det sätt man vill bör man kontakta oss, en vårdcentral eller en öppen psykiatrisk mottagning. KBT (kognitiv beteendeterapi) ses som en behandling med bäst effekt över lång tid. Majoriteten av de som väljer att genomgå vår KBT (kognitiv beteendeterapi) i Täby med omnejd brukar må betydligt bättre efter sin behandling.

Terapeutens tips kring krishantering.

Att kunna hantera sin stress är en framgångsfaktor som kommer att ge dig ett lyckligare liv. Nedan finns några tips från experterna som kan hjälpa människor att höja sin stresstolerans (källa: Doktorn.com)

Balansera mera – försök hitta en balans mellan familj, arbete och fritid som passar dig. Skilj på arbete och fritid, odla egna intressen.

Sätt realistiska mål – du behöver inte vara duktig på allt. Lär känna dina begränsningar och sätt ribban på rimlig nivå. Det är ok att säga ifrån när kraven blir för höga och det är helt rätt att säga nej vid behov.

Ge dig tid – se till att du får tid för eftertanke och återhämtning, utveckling och glädje. Tid för dig själv. Planera inte fullt varje dag, ha lite tid över för oförutsedda händelser.

Sortera, prioritera och delegera – välj bort sådant du inte kan påverka och sådant som inte ligger inom ditt ansvarsområde. Välj det som ger dig glädje.

Analysera ditt stressmönster – lär känna dig själv. Hur reagerar du? Vilka situationer skapar stress? Vad kan du påverka i dessa situationer? Vad kan du göra för att förändra attityderna för det?

Lätta på trycket – tala om vad du tycker och känner. Det är bättre att säga ifrån än att du bär irritation och ilska inom dig.

Motionera mera – rör på dig minst en halvtimme per dag och höj din puls. Det ger mer ork och bättre kondition.

Ät bra och regelbundet – ät en varierad kost och framförallt frukost, lunch och middag på regelbundna tider. Ät till exempel inte samma frukost varje dag, variation ger också ett skönt avbrott.

Återhämtning – se till att du får ordentligt med djup sömn. Den djupa sömnen är viktig för kroppens återhämtning och återuppbyggnad. Lär dig snabbavslappning och mikropausa oftare när du känner att du har gått upp i varv i onödan.

Napractiva Rehab

Taggar

Företagsfriskvård Täby, Friskvård för företag Täby

Boka tid